Laden...
Naar Facebook

Over Noordwest

Beste gasten,

 

Bij deze willen wij u graag meedelen dat Restaurant Noordwest maandag 27 januari 2020 voor het laatst open zal zijn.

Maar wees niet getreurd, wij gaan u niet verlaten!

Na 14 jaar onder de vlag van restaurant Noordwest, in hetzelfde interieur, is het tijd voor iets nieuws. We krijgen een nieuwe naam, een nieuwe kaart en een nieuw interieur, maar we houden dezelfde gezelligheid en warmte.

Wat het allemaal gaat worden houden we nog even geheim, maar houd onze pui en onze site goed in de gaten voor updates.

Wij willen iedereen die al die jaren bij ons is geweest heel erg bedanken voor jullie warme steun en gezelligheid. Wij hopen natuurlijk dat jullie zo snel mogelijk naar onze nieuwe zaak komen kijken!!

Tot snel,

Groeten,

Axel, Tim, Juno

Prachtige ligging op de Noordermarkt

Restaurant Noordwest gelegen aan de prachtige Noordermarkt is een begrip in de Amsterdamse Jordaan met een modern frans georiënteerde menukaart voor lunch en diner. Kom langs en geniet van de mooiste wijnen en spannende gerechten.

 

Op de lunchkaart vind je een smaakvolle selectie gerechten variërend van gezonde sapjes tot rijk belegde zuurdesembrood en franse klassiekers. De Menu du Jour gerechten zijn geinspireerd op het Tasting menu van de dinerkaart.

 

Voor het diner serveren we een mooie variëteit aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Stuk voor stuk vers en met liefde bereid met vaak lokale ingrediënten en streekproducten. We volgen de seizoenen en daarom wisselt ons Tasting Menu elke maand waardoor je altijd weer verrast wordt bij een volgend bezoek aan Noordwest.


Maar bij Noordwest kun je ook ’s ochtends vanaf 11.30 uur al terecht voor een kop koffie met een stuk heerlijk huisgemaakte citroenmeringuetaart. Tijdens de boerenmarkt op zaterdag en de beroemde lapjesmarkt op maandag ben je al vanaf 09.00 uur van harte welkom.

 

 Dinsdags gesloten en op maandagen geen diner.

×