Laden...
Naar Facebook

Over Noordwest

Prachtige ligging op de Noordermarkt

Restaurant Noordwest is een begrip in de Amsterdamse Jordaan. Niet alleen vanwege de prachtige ligging op de Noordermarkt maar vooral ook vanwege het grote terras, de vriendelijke bediening en natuurlijk de uitgebreide menukaart voor lunch, borrel wijn en diner.

Op de lunchkaart vind je een smaakvolle selectie gerechten variërend van gezonde sapjes en soepen tot heerlijk belegde baguettes, salades en franse klassiekers.

Voor het diner serveren we een mooie variëteit aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Stuk voor stuk vers en met liefde bereid met vaak lokale ingrediënten en streekproducten. We volgen de seizoenen en daarom wisselt onze menukaart elke maand waardoor je altijd weer verrast wordt bij een volgend bezoek aan Noordwest.

Maar bij Noordwest kun je ook ’s ochtends vanaf 11.00 uur al terecht voor een kop koffie met een stuk heerlijk huisgemaakte citroenmeringuetaart. Tijdens de boerenmarkt op zaterdag en de beroemde lapjesmarkt op maandag ben je al vanaf 09.00 uur van harte welkom.

 

 Dinsdags gesloten en in de maand Mei op maandag geen diner.

 

×